ComfortMaxPro®


"Upptäck de 8 oemotståndliga skälen till varför ComfortMaxPro® är den ultimata lösningen för fotvärkslindring!"

Över 1,000 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjärniga recensioner..

1. Beprövad smärtlindring:

 ComfortMaxPro® har en enastående meritlista när det gäller att minska smärta och obehag orsakade av fotproblem som plantarfasciit, plattfötter, diabetiska fötter och hallux valgus.


Genom ett avancerat bågstöd och dämpningssystem avlastar dessa skor effektivt trycket på fötterna och lederna, vilket ger omedelbar smärtlindring.

2.  Bred tåbox som ger extra utrymme för dina tår att sprida sig naturligt.

Denna design hjälper till att minimera trycket på tårna och framfoten, vilket gör dem särskilt fördelaktiga för personer med hallux valgus, ledinflammation, plantarfasciit och diabetes.


Dessutom gör den bredare formen att tårna kan sprida ut sig naturligt, vilket främjar bättre balans och stabilitet.

3.Förebyggande av ytterligare fotproblem 


Genom att erbjuda nödvändigt stöd hjälper ComfortMaxPro® aktivt till att förebygga framtida fotskador och utvecklingen av nya fotproblem.


Genom att bära dessa ortopediska skor ser du till att dina fötter och leder får ett välbehövligt stöd, vilket minimerar risken för ytterligare skador och bibehåller optimal fot- och benhälsa. 


Med ComfortMaxPro® kan du känna dig trygg med att du tar proaktiva steg för att skydda och vårda dina fötter inför framtiden.

4.Skräddarsydd komfort för kvinnor med diabetes:

ComfortMaxPro® är det perfekta valet för kvinnor med diabetes då de prioriterar både komfort och stöd.


Den breda tåboxen minskar avsevärt trycket på fötterna och hjälper till att förebygga blåsor och förhårdnader, vilket kan vara särskilt farligt för personer med diabetes.


Dessutom absorberar den vadderade sulan stötar och minskar påverkan på fötterna, vilket minimerar risken för skador, särskilt för personer med nedsatt känsel i fötterna.

5.Förbättra din hållning och avlasta trycket med våra skor!

Vår skräddarsydda design erbjuder optimal komfort och stöd, vilket hjälper dig att upprätthålla rätt hållning och minska belastningen på dina fötter, knän och rygg. 


Med våra skor kan du njuta av varje steg med lätthet och förebygga obehag och skador. 


Ta kontroll över din kroppshållning idag och ge dina fötter det stöd de förtjänar!

Redo att prova ComfortMaxPro®? 

(Tidsbegränsat erbjudande idag)

ComfortMaxPro® har skapat eko runt om i landet, vilket inte är konstigt. Folk från alla delar av Sverige som lider av värk i fötter, knän och rygg älskar resultaten de uppnår. Faktum är att ComfortMaxPro® har över 1000 5-stjärniga recensioner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Folk älskar inte bara ComfortMaxPro®för det fungerar utan för att de är så lätta att använda!

De är så enkla och billiga att det verkligen inte finns någon bra anledning till att inte beställa ComfortMaxPro®idag! Det bästa är att det är helt riskfritt att prova med Klarna få först, betala sen. Om du inte älskar inläggen skickar du bara tillbaka den för en full återbetalning (men du kommer inte vilja skicka tillbaka den).

Gör som tusentals andra Svenskar som njuter av snabb och naturlig lindring med ComfortMaxPro®.

ComfortMaxPro® har några tidsbegränsade erbjudanden som pågår just nu. Vi kan inte garantera att detta erbjudandet är kvar länge till men vi kommer uppdatera denna sektion om det ändra… så om du läser detta innebär det att du har tur!

✔️ 30-Dagar Pengarna Tillbaka Garanti

Vanliga Frågor

Vem bör använda skorna?

ComfortMaxPro® är speciellt designade för personer med kronisk fotsmärta och är gjorda för ergonomisk smärtlindring. Skorna passar också dig som är aktiv och vill förebygga framtida fotsmärtor. Skorna är främst framställda för personer med problem som:

 • Hälsborre
 • Plantarfasciit
 • Hallux Valgus
 • Hammartå
 • Svullnader
 • Plattfot
 • Knä, höft & ryggsmärtor

Vad har skorna för fördelar?

 • Bekväm och smärtfri användning hela dagen
 • Omedelbar smärtlindring med mjuk sula för avbelastning och stöd
 • Förbättrad blodcirkulation i fötter och häl musklerna
 • Perfekt passform
 • Naturligt bågstöd
 • Förebyggande funktioner (för en problemfri framtid)

Hur är skorna?

ComfortMaxPro®  består av ett robust men samtidigt väldigt elastisk yttre material, vilket optimalt anpassar sig efter din fots form.

Vilket betyder att dom passar både smala och bredare fötter.

Vänligen kolla på storlekstabellen för storleksrekommendation.

Om jag är missnöjd kan jag returnera skorna, även om jag har testat dem?

Alla våra produkter är kontrollerade och testade för bästa kvalitet enligt strikta kriterier. Det är därför vi står bakom våra produkter till 100 %. Därför erbjuder vi en 30-dagars, riskfri provperiod. Om du är missnöjd kontakta oss på kundtjanst@scandilife.se så återkommer vi.