Läcksäkra underkläder


Hur en 56-årig kvinnas upptäckt skapade en betydande positiv inverkan.Skrivet av Elsa Berg - Publicerad den 20 Januari 2024

Urinläckage är mycket irriterande. Fråga bara någon som någonsin har läckt vid nysningar, hosta, böjningar, promenader eller under sömn. 


Läckage påverkar dina relationer, ditt arbete, ditt sociala liv och till och med ditt mentala välbefinnande.


92 % av alla kvinnor kommer förr eller senare att drabbas av urinläckage, även känt som inkontinens. Det är ett vanligt problem, och besvären är ofta långvariga och ihållande. Urinläckage är den största osäkerheten bland vuxna kvinnor."

Inkontinens, den värsta osäkerheten bland vuxna kvinnor

När du inte gör något åt ditt urinläckage, eller inte vet vad du kan göra, kan inkontinens hålla ditt liv i ett rejält grepp. Så är fallet med Maria, en 56-årig kvinna som, precis som du och jag, har ägnat årtionden åt vetenskaplig forskning om kvinnlig urinförlust.


Marias forskning har visat att engångsprodukter som bindor, trosskydd och tamponger minskar styrkan och elasticiteten i bäckenbottenmuskulaturen, vilket gör att det helt enkelt inte går att förhindra läckage. 


Maria blev så chockad över att stora varumärken är grundorsaken till urinläckage att hon bestämde sig för att det var dags för en förändring.


Om du lider av urinläckage vet jag precis hur du känner dig. Jag har också lidit av det. Läckaget uppstod för mig för två år sedan, och det tog nästan ett år innan jag kände mig som jag brukade. Jag försökte allt från specialövningar till massage och super hälsosam livsstil.


 Jag övervägde till och med att operera, men vid närmare eftertanke ville jag definitivt inte ta de hälsoriskerna.


Jag trodde nästan att jag aldrig skulle gå ut genom dörren med självförtroende igen. Tills jag hörde talas om ScandiLife's Läcksäkra underkläder™.


Till en början trodde jag inte att det skulle hjälpa. Men efter all positiv feedback från andra kvinnor bestämde jag mig för att ge det ett försök ändå. Och jag är så glad att jag gjorde det

Urinförlust helt bortglömd med Läcksäkra underkläder™

100 % läckagesäkert

Läcksäkra underkläder™ är speciellt utformade för att absorbera oönskade vätskor. Trosorna är stretchiga, extremt bekväma och lätt att tvätta. Leakproof Underwear™ består av tre absorberande lager, så att du kan röra dig fritt utan att läcka.

Diskret

Läcksäkra underkläder™ går inte att skilja från andra underkläder, så ingen ser att du har dem på dig. Diskret men ändå helt skyddad.

Bekväm dag och natt

Läcksäkra underkläder™ absorberar två till tre gånger mer vätska än en tampong, utan att kännas blöt eller klibbig. Den kan också användas som extra skydd vid kraftig menstruation eller andra obehagliga överraskningar. Perfekt för dag och natt!

Gå igenom livet med självförtroende

Läcksäkra underkläder™ är speciellt utformade för att undvika obehagliga stunder på grund av urinläckage, menstruation och svettning. Den skyddar mot skadliga ämnen och ger dig en känsla av trygghet.

För vardagligt bruk

90 % av alla kvinnor upplever att det läcker någon gång, till exempel när de hostar, nyser, skrattar, böjer sig framåt, går uppför trappor, springer eller hoppar. Många kvinnor känner sig osäkra på grund av detta och är mer benägna att undvika sociala aktiviteter. Med Läcksäkra underkläder™ kan du alltid vara ute och resa!

Miljövänligt

I genomsnitt använder en kvinna 11 000 bindor eller tamponger under sin livstid. Till skillnad från engångsprodukter, som är skadliga för miljön, är Läcksäkra underkläder™ återanvändbara och levereras i en hållbar pappersförpackning. 

Neutraliserar obehagliga lukter

Läcksäkra underkläder™ döljer obehagliga lukter från urinläckage tack vare materialets unika sammansättning. Utsidan består av nylon och spandex, medan insidan består av viskosfiber och polyester.

Särskilt lämplig för resor och sömn

Läcksäkra underkläder™ absorberar två till tre gånger mer vätska än en tampong. Den kan också användas som extra skydd vid kraftig menstruation eller andra obehagliga överraskningar.

Slösa inte mer tid och pengar på otaliga övningar, obekväma trosskydd eller ännu en hemlösning. Beställ Läcksäkra underkläder™ och få äntligen den lösning du behöver!

OBS: SPECIALERBJUDANDE FÖR VÅRA LÄSARE

Just nu har vi några tidsbegränsade erbjudanden som pågår. Vi kan inte garantera att detta erbjudandet är kvar länge till men vi kommer uppdatera denna sektion om det ändra… så om du läser detta innebär det att du har tur!

OBS: SPECIALERBJUDANDE FÖR VÅRA LÄSAREe

SCANDILIFE FOOTRELAXERPRO™ har några tidsbegränsade erbjudanden som pågår just nu. Vi kan inte garantera att detta erbjudandet är kvar länge till men vi kommer uppdatera denna sektion om det ändra… så om du läser detta innebär det att du har tur!